Teamleden

Jurrin Reckers

Oprichter en netwerkcoördinator

+31652046181

Ik ben Jurrin, initiatiefnemer van CityShapers. In 2019 ben ik in het kader van mijn afstudeerstage gestart met CityShapers, om jongeren te motiveren en inspireren om zich belangeloos voor anderen in te zetten. Zelf deed ik als tiener altijd mee aan Serve the City dagen, waar ik veel praktische kluservaring heb opgedaan en altijd onder de indruk was van de impact van zo’n dag. Voor mij was dat een mooie manier om uitwerking te geven aan mijn geloof en in gesprek te komen met mensen die ik anders waarschijnlijk nooit had ontmoet. Het is ontzettend gaaf om dat soort praktische of sociale hulpmomenten nu zelf te mogen organiseren voor jongeren! Ik hoop dat CityShapers verder door blijft groeien tot een community van mensen die naar anderen omzien en de waarde van elkaar inzien.

In mijn vrije tijd houd ik van bordspellen en een goede avond samenzijn met vrienden.

Mieke van der Beek

Netwerkcoördinator

+31623174482

Mijn naam is Mieke van der Beek. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in Zaandam. Ik werk al jaren graag met jongeren en ben daarom ook enorm blij met mijn job bij CityShapers. Het organiseren van projecten en het coachen van jongeren om aan de slag te gaan met de wereld om hen heen geeft me enorm veel energie. Jongeren hebben veel te

bieden, soms meer dan ze zelf doorhebben.

Ik hou van zeilen, spelletjes doen en  op de bank hangen na een drukke (werk)dag.

Verder ben ik gek op lekker eten, hou ik van gezelligheid, zit ik zelden stil en bén ik zelden stil: mochten we elkaar tegenkomen dan merk je dat vanzelf Tot snel!

Barbara van der Meij de Bie

Projectcoördinator MDT missie

+31615647823

Mijn naam is Barbara van der Meij de Bie en ik ben sinds 2020 betrokken bij CityShapers. Ik heb veel gereisd, gewoond en gewerkt in het buitenland, in bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen, Indonesië, Malediven, Canarische eilanden. Allemaal eilandengroepen! Mijn grote passie is diepzeeduiken en dat kan je heel goed en mooi in tropische wateren. Ik gun iedere jongere om leuke, maar ook spannende ervaringen op te doen. Zelf heb ik veel geleerd en veel mensen leren kennen door vrijwilligerswerk te doen. Dat heeft mij vele avonturen, ervaringen en interessante contacten heeft opgeleverd. Via CityShapers zet ik graag mijn ervaring en netwerk in om jongeren te helpen hun ideeën en dromen vorm te geven, nieuwe dingen uit te proberen, andere mensen te leren kennen en samen te werken. Als ik iets heb geleerd van al mijn reis- en werkavonturen is het: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Ik kan me goed vinden in de uitspraak van Pipi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!” Leuk om je misschien eens te ontmoeten.

Annienke Mul

Projectcoördinator MDT

+31 6 31583533

Ik ben Annienke, 25 jaar en ik werk als projectcoördinator MDT. Je kunt mij tegenkomen in de natuur als ik aan het wandelen of skeeleren ben, vooral met lekker weer. Verder hou ik van hard werken en sociaal en creatief bezig zijn. Muziek is ook een grote passie van mij. Ik vind het leuk om te organiseren, praktisch bezig te zijn en met mensen te werken, daarom vind ik het ook heel leuk om bij CityShapers actief te zijn!

Mark Tamminga

Projectcoördinator MDT

+31658724848

Mijn naam is Mark Tamminga, sinds de lente van 2019 begonnen bij CityShapers. Mijn kracht zit hem in het contact leggen met jongeren, ik moedig ze graag aan om hun grenzen te verleggen zodat ze verbaasd staan over wat ze zelf kunnen.

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw en hoop op moment van schrijven vanaf juni een goede vader voor een dochter te zijn. Verder drink ik graag een speciaal-biertje en speel ik met vrienden een bordspel. 

Ineke Koster

Projectcoördinator

+31 6 40784129

Hoi! Ik ben Ineke! Sinds eind 2021 ben ik werkzaam bij CityShapers, als ZZP’er. Ik werk vanuit mijn coachpraktijk ‘Alive Care & Consultancy’ bij CityShapers. Mijn achtergrond is verpleegkundige en ik heb de laatste 10 jaar in het management gewerkt. Ik houd van mensen en mijn passie is om samen te werken en de ander te dienen.

En verder ben ik getrouwd en heb 2 zoons van 4 en 1 jaar oud. Ik ben deel van de gemeente Shelter Haarlem en ook actief binnen het leiderschapsteam.

Ik houd van beweging, ik ben enthousiast en zie altijd mogelijkheden. Verder ben ik super dankbaar en weet mij gezegend!