Teamleden

Jurrin Reckers

Teamcoördinator

Ik ben Jurrin Reckers, teamcoördinator bij CityShapers. Ik doe dit werk al sinds 2019 met veel plezier. Die jaren waren inspirerend, leuk, verrassend maar ook soms erg hectisch. Tijdens de coronacrisis en later de vluchtelingenstroom uit Oekraïne konden we voor veel mensen direct een verschil maken. Ik vind het zelf leuk om nieuwe dingen op te starten of nieuwe contacten aan te gaan. Daarom zal dit werk niet snel gaan vervelen. Naast het werk doe ik graag spelletjes, of spreek ik met vrienden af. Daarin vind ik vooral gezelligheid belangrijk

In mijn vrije tijd houd ik van bordspellen en een goede avond samenzijn met vrienden.

Mieke van der Beek

Netwerkcoördinator

Mijn naam is Mieke van der Beek, sinds februari 2021 ben ik netwerkcoördinator bij CityShapers. Ik woon in Zaandam, met mijn man en 3 kinderen. Ik hou erg van spelletjes doen, van toneelspelen en van lezen. Die spelletjes doen en het toneelspelen doe ik onder andere bij het jeugdwerk en kinderwerk in onze kerk. Ik geef onder meer  regelmatig gestalte aan Roxanne, een recht-door-zee interieurverzorgster met Rotterdamse tongval. Schoonmaken is verder bepaald geen hobby 😉

Mark Tamminga

Projectcoördinator MDT

Mijn naam is Mark Tamminga, sinds de lente van 2019 begonnen bij CityShapers. 

Mijn kracht zit hem in het contact leggen met jongeren, ik moedig ze graag aan om hun grenzen te verleggen zodat ze verbaasd staan over wat ze zelf kunnen. 

Ik durf verwachtingen van jongeren te hebben maar ga ook hard voor ze. Graag help ik jongeren om te ontdekken wat ze allang kunnen.

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw en heb twee lieve kinderen.

Verder drink ik graag een speciaal-biertje en speel ik graag met vrienden een bordspel.

Ineke Koster

Projectcoördinator

Hoi! Ik ben Ineke! Sinds eind 2021 ben ik werkzaam bij CityShapers, als ZZP’er. Ik werk vanuit mijn coachpraktijk ‘Alive Care & Consultancy’ bij CityShapers. Mijn achtergrond is verpleegkundige en ik heb de laatste 10 jaar in het management gewerkt. Ik houd van mensen en mijn passie is om samen te werken en de ander te dienen.

En verder ben ik getrouwd en heb 2 zoons van 4 en 1 jaar oud. Ik ben deel van de gemeente Shelter Haarlem en ook actief binnen het leiderschapsteam. Ik houd van beweging, ik ben enthousiast en zie altijd mogelijkheden. Verder ben ik super dankbaar en weet mij gezegend!

Lieke Baardse

Projectcoördinator Nieuwkomers

Hoi! Mijn naam is Lieke Baardse en ik woon in Haarlem. Ik studeer Pedagogiek en na mijn stage bij CityShapers ben ik hier ‘blijven plakken’ als projectcoördinator. Samen met Ineke en Juliette (Present) mag ik het onderdeel ‘nieuwkomers’ oppakken.
Ik werk graag samen met mensen, ik vind het mooi mensen te verbinden en ik wil hen graag helpen om hun talenten te ontdekken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, ga ik een dagje weg en speel ik (kaart)spelletjes.