Teamleden

Jurrin Reckers

Oprichter en netwerkcoördinator

Ik ben Jurrin, initiatiefnemer van CityShapers. In 2019 ben ik in het kader van mijn afstudeerstage gestart met CityShapers, om jongeren te motiveren en inspireren om zich belangeloos voor anderen in te zetten. Zelf deed ik als tiener altijd mee aan Serve the City dagen, waar ik veel praktische kluservaring heb opgedaan en altijd onder de indruk was van de impact van zo’n dag. Voor mij was dat een mooie manier om uitwerking te geven aan mijn geloof en in gesprek te komen met mensen die ik anders waarschijnlijk nooit had ontmoet. Het is ontzettend gaaf om dat soort praktische of sociale hulpmomenten nu zelf te mogen organiseren voor jongeren! Ik hoop dat CityShapers verder door blijft groeien tot een community van mensen die naar anderen omzien en de waarde van elkaar inzien.

In mijn vrije tijd houd ik van bordspellen en een goede avond samenzijn met vrienden.

Mieke van der Beek

Netwerkcoördinator

Mijn naam is Mieke van der Beek. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in Zaandam. Ik werk al jaren graag met jongeren en ben daarom ook enorm blij met mijn job bij CityShapers. Het organiseren van projecten en het coachen van jongeren om aan de slag te gaan met de wereld om hen heen geeft me enorm veel energie. Jongeren hebben veel te

bieden, soms meer dan ze zelf doorhebben.

Ik hou van zeilen, spelletjes doen en op de bank hangen na een drukke (werk)dag.

Verder ben ik gek op lekker eten, hou ik van gezelligheid, zit ik zelden stil en bén ik zelden stil: mochten we elkaar tegenkomen dan merk je dat vanzelf Tot snel!

 

Mark Tamminga

Projectcoördinator MDT

Mijn naam is Mark Tamminga, sinds de lente van 2019 begonnen bij CityShapers. Mijn kracht zit hem in het contact leggen met jongeren, ik moedig ze graag aan om hun grenzen te verleggen zodat ze verbaasd staan over wat ze zelf kunnen. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw en hoop op moment van schrijven vanaf juni een goede vader voor een dochter te zijn. Verder drink ik graag een speciaal-biertje en speel ik met vrienden een bordspel.

Ineke Koster

Projectcoördinator

Hoi! Ik ben Ineke! Sinds eind 2021 ben ik werkzaam bij CityShapers, als ZZP’er. Ik werk vanuit mijn coachpraktijk ‘Alive Care & Consultancy’ bij CityShapers. Mijn achtergrond is verpleegkundige en ik heb de laatste 10 jaar in het management gewerkt. Ik houd van mensen en mijn passie is om samen te werken en de ander te dienen.

En verder ben ik getrouwd en heb 2 zoons van 4 en 1 jaar oud. Ik ben deel van de gemeente Shelter Haarlem en ook actief binnen het leiderschapsteam. Ik houd van beweging, ik ben enthousiast en zie altijd mogelijkheden. Verder ben ik super dankbaar en weet mij gezegend!