Sponsor gezinnen gezocht voor Kids Zomerfeest 8 juli!

 

Stichting Present zoekt nog gezinnen die het leuk vinden om samen met hun kinderen een ander gezin dat het financieel moeilijk heeft mee te nemen op een leuk dagje uit.

 

 

Hoe werkt het: Als sponsor gezin haal je het gezin op dat het financieel moeilijk heeft en rijden jullie samen naar Boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Vervolgens genieten jullie samen van een goochelshow en gaan de kinderen daarna boter leren maken.

Dan is het de bedoeling dat jullie samen een pannenkoek gaan eten met wat drinken erbij en erna een ijsje. Dit wordt dan getrakteerd door het sponsor gezin. Dit kost ongeveer 7,50 per persoon.

Dus de sponsor gezinnen halen, brengen en betalen de lunch voor het gezin waaraan ze gematched zijn. Meer niet. De gezinnen matchen wij voor jullie aan de leeftijd van jullie eigen kinderen.

Let op! Het is echter wel belangrijk dat er bij beide partijen maximaal 1 ouder meegaat zodat er genoeg ruimte is voor de kinderen in zowel de auto als bij de locatie zelf. Deze dag draait echt om de kinderen.

Doelgroep: basisschoolkinderen ( 4 t/m 12 jaar ongeveer)

Locatie: Boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude

Datum: 8 Juli 2023

Tijd: 10:00 aanwezig op locatie voor de goochelshow en dan vertrekt rond 15:00 iedereen weer richting huis Geef je op via de volgende link:

https://forms.gle/vb5K3d27SEr3nAob7