Ben jij een CityShaper?

Klik hier voor info over wat wij doen tijdens de coronacrisis!

Wil jij samen met ons de stad vormen?

Als CityShaper ben jij de verbinder tussen mensen: je kan bijvoorbeeld maatje worden van een oudere, een alleenstaande moeder helpen bij een verhuizing of een spelletje doen met een groep mensen in een verzorgingstehuis. Wat voor jou een kleine moeite is, kan voor een ander een wereld van verschil betekenen.

Je kunt van alles doen! Sommige projecten zijn eenmalig, sommige keren met enige regelmaat terug. Je kunt met 1 persoon werken of met een hele groep, met ouderen, andere jongeren met een beperking bijvoorbeeld, of misschien juist wel met kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eén ding is zeker: jij kunt het verschil maken in het leven van deze mensen. Met jouw inzet kun je eenzaamheid doorbreken en iemand de mogelijkheid geven om weer te genieten.

Geïnteresseerd? We gaan graag met je in overleg om te zoeken van welk project jij energie krijgt! Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Praktische hulp

Praktische hulp

Jij kan een groot verschil maken voor iemand door je praktisch in te zetten. Dat hoeft niet iets heel bijzonders te zijn. Je kunt iemand helpen in of om het huis, maar ook wandelen, boodschappen doen met iemand of iemand helpen met de computer behoren tot de mogelijkheden.Vaak is jouw aanwezigheid en gezelligheid wat het belangrijkste is!

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Je kunt je bij CityShapers ook als groep inzetten. Met je vriendengroep, klas, team, Bijbelkring of studentenvereniging. Of je sluit aan bij één van de groepsactiviteiten die wij organiseren. Als groep kun je een leuke dag, middag of avond organiseren voor kwetsbare mensen. Denk daarbij aan samen koken, spelletjes doen, of bowlen.

Maatjes

Maatjes

Hou jij van contact met anderen of vind je het leuk om iemand te leren kennen? Geef je dan op voor ons maatjesproject. Veel mensen in jouw omgeving zijn eenzaam, zoeken iemand om samen hun hobby mee uit te voeren of willen gewoon graag contact.Samen kletsen, modelbouwen, koffie drinken of een spelletje doen: Iedereen heeft behoefte aan gezelligheid!

YourCube

YourCube

YourCube is een project waarin jongeren invulling kunnen geven aan hun maatschappelijke diensttijd (MDT). Wij denken dat het goed én leuk is om je in te zetten voor de samenleving. Daardoor kun jij nieuwe vaardigheden ontwikkelen en draag je iets bij. Via CityShapers kun je mee doen met YourCube.

Meld je aan