Cityshaper worden2020-12-16T15:55:51+00:00

Ben jij een CityShaper?

Wil jij samen met ons de stad vormen?

Als CityShaper ben jij de verbinder tussen mensen: je kan bijvoorbeeld maatje worden van een oudere, een alleenstaande moeder helpen bij een verhuizing of een spelletje doen met een groep mensen in een verzorgingstehuis. Wat voor jou een kleine moeite is, kan voor een ander een wereld van verschil betekenen.

Je kunt van alles doen! Sommige projecten zijn eenmalig, sommige keren met enige regelmaat terug. Je kunt met 1 persoon werken of met een hele groep, met ouderen, jongeren, of misschien juist wel met kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eén ding is zeker: jij kunt het verschil maken in het leven van deze mensen. Met jouw inzet kun je eenzaamheid doorbreken en iemand de mogelijkheid geven om weer te genieten.

Geïnteresseerd? We gaan graag met je in overleg om te zoeken van welk project jij energie krijgt! Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het is ook mogelijk om bij ons je stage te lopen! Neem snel contact op!

Naast deze vrijwilligersvacatures heeft CityShapers per 1 januari ook twee betaalde vacatures openstaan:

Kijk snel of het wat voor je is!

Wij zoeken een:

Klik op de link om de vacature in te zien (PDF)

Praktische hulp
Praktische hulp

Wandelen, een boodschapje doen of een keer de ramen wassen. Op een praktische manier iemand helpen met iets kleins, of juist iets groots. De handen uit de mouwen en aan de slag! Misschien voor jou niet zo bijzonder, maar voor een ander kan het een enorm verschil maken

Groepsactiviteiten
Groepsactiviteiten

Wil je liever samen met iemand aan de slag? Je kunt je bij CityShapers ook als vriendengroep of tweetal inzetten. Of misschien is het iets voor je klas, team, Bijbelkring of studentenvereniging. Als groep kun je een leuke dag, middag of avond organiseren voor kwetsbare mensen. Denk daarbij aan samen koken, spelletjes doen, of bowlen.

Maatjes
Maatjes

Vind je het juist leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Geef je dan op voor ons maatjesproject. Veel mensen zijn eenzaam, zoeken iemand om samen hun hobby mee uit te voeren of willen gewoon graag contact. Samen kletsen, modelbouwen, koffie drinken of een spelletje doen: Iedereen heeft behoefte aan gezelligheid!

YourCube
YourCube
YourCube is een project waarin jongeren invulling kunnen geven aan hun maatschappelijke diensttijd (MDT). Wij zijn ervan overtuigd dat het goed én leuk kan zijn om je in te zetten voor de samenleving. Daardoor kun jij nieuwe vaardigheden ontwikkelen en draag je iets bij. Via CityShapers kun je mee doen met YourCube.

 

Meld je aan