Present Haarlem en CityShapers slaan op 24 april opnieuw de handen ineen om de Serve the City-dag te organiseren. In Haarlem Noord gaan vrijwilligers vanuit een centraal verzamelpunt in kleine groepjes aan de slag met verschillende sociale en praktische activiteiten.

Jong en oud is op 24 april welkom om te helpen bij verschillende projecten:

  • Sociaal Tuinieren: senioren zonder financiële middelen en een eigen netwerk krijgen hulp om hun tuin op te knappen en te verduurzamen. Samen met een professionele hovenier maken we een aantal tuinen weer groen.
  • City Clean-up: gewapend met een prikstok, een emmer en een vuilniszak kun je in de buurt komen afvalprikken. Het ingezamelde plastic wordt door Juttersgeluk gebruikt om nieuwe circulaire producten van te maken.
  • Pannakooi: onze mobiele pannakooi wordt opgezet, zodat kinderen een potje kunnen voetballen. Kinderen maar ook spelbegeleiders zijn welkom!
  • Pannenkoekenactie: we verrassen verschillende (jeugd)zorginstellingen met een hele stapel pannenkoeken. Ben jij een held in de keuken en wil jij anderen een feestelijk moment bezorgen? Dit is je kans.

Ook als je nog nooit vrijwilligerswerk hebt gedaan is dit je kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het werk van CityShapers en Present Haarlem. Wij zijn ervan overtuigd dat alle kleine beetjes helpen!

Aanmelden kan via http://bit.ly/STC-24april